Häxmamman i Jämtland med sitt vimsiga & stickiga liv

Direktlänk till inlägg 28 mars 2008

HUR ANDRA MÄNNISKOR AGERAR OCH VILL STYRA

Av Häxmamman med - 28 mars 2008 08:38


 

Jag kan säga att jag blev väldigt ledsen för denna kvinnas kommentar, vad har hon för rätt att styra vad jag ska skriva om, hur kan hon anklaga mig om att vara ett dåligt föredöme till mina barn.


Vad vet hon om oss, vad vet hon om att det är fritt att skriva om mitt och min familjs liv utan att andra kan komma säga nej.


Jag vet inte varför hon tog illa vid sig, sedan prata om våra problem, vad vet hon om det.


är man ledsen innan och håller på att bryta ihop vad blir man inte då om det kommer en och vill styra över mig och sedan bestämma vad jag inte får göra och göra.



Det har varit jobbigt en tid som ni  vet ni som läser bloggen ofta och inte blir det bättre när människor säger vad man inte ska göra och göra och att man på det är ett dåligt föredöme för sina barn det är att slå på spiken eftersom sätter skulden på sig själv när det är ens egna barn, fast jag vet att allt beror på helt andra saker men man är vuxen och då sätter man även skuld på sig själv vare sig man är delaktig till det eller inte.



Sedan fegheten att inte skriva sin adress eller en mail bara för att fega och vara anonym för då kan man säga vad som helst och då är allt kanske tillåtet för dig.


 Du har kränkt mig och jag känner egentligen för det samma men jag tycker att det inlägg jag skrev tidigare får räcka det var illa nog där jag dömer dig för att vara en elak kvinna.


Nästa gång du skriver till någon så var så god att skriva med undertecknat bloggadress, hemsida eller mail


Mvh

Ledsen och kränkt Dockmamman




 
 
Mio

Mio

29 mars 2008 01:54

Tråkigt med människor som inte törs stå för sina åsikter och lämna en adress!
Den person som "äger" bloggen borde väl ändå kunna bedömma vad som kan skrivas eller inte. Ha det bra och det finns så många människor som tror att dom vet bäst i ALLA situationer. Lyssna på de människor som får dig att må bra och strunta i de andra!

http://krypet.bloggagratis.se

 
FNiX

FNiX

30 mars 2008 12:12

Det är ju det stora problemet med anonymiteten på Internet. Du får försöka att slå undan det och tänka just så att vad är det för typ som faktiskt inte ens vågar stå för vad han/hon säger om mitt liv och mitt skrivande. SÅ länge man respekterar andra människors vilja att vara med officiellt i skrift och PUL så är det helt okej att skriva ganska mycket på sina bloggar.
kram Fnixen Jag har mailat vetekuddsreceptet på din hotmail (är lite förvirrad så om det är fel adress kan du väl maila tillbaka)

http://1337magdalena.blogspot,.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Häxmamman med - 3 november 2015 18:35

          Har inte vart här på länge och skrivit något, det beror på många saker som hänt/händer runtomkring mig. Jag vill gärna påvisa att det är både positiva och negativa saker omkring mig.   Jag har fortfarande problem med min p...

Av Häxmamman med - 31 oktober 2011 12:59

              Många drömmar är så verkliga så man vet inte om de är sann eller inte, men ändå är drömmar uppbyggd på något du är rädd för eller har under ditt liv upplevt så de är då halvverkliga...   Vissa dagar kan jag uppleva dr...

Av Häxmamman med - 19 oktober 2011 13:10


    Jag blir så frultansvärd upprörd över denna pedofilhärvans slutresultat...     Kvinnorna döms till barnpornografibrott av normalgraden.   Vad är en normalgrad till barnpronografi, finns det något normalt, de som nu anser att det ...

Av Häxmamman med - 11 juli 2011 10:02


    Jag känner att jag måste bara skriva å tala om att jag finns här, jag är kvar men bloggandet har blivit något som jag har lagt på sidan genom att jag orkar inte med bokstäver å siffror...   Konstigt hur det kan bli så men det är nog gan...

Av Häxmamman med - 24 april 2011 12:30


  Jag har nu legat på akutpsyk sedan början på April, jag accepterade en behandling som jag gjort tidigare ECT är en psykiatrisk behandlingsmetod där epileptisk aktivitet i hjärnan framkallas genom elektrisk stimulering. ECT används framför allt...

Presentation

Här läser ni om en 6-barns Häxmamma där livet verkligen gått upp & ner med trassel av garn & stickningar.

Startblogg

Startblogg.se
Visitkort till bloggen

Fråga mig

20 besvarade frågor

Omröstning

Tycker ni om musik på blogg, hemsidor?
 Ja
 Nej
 Kanske

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18
19
20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Musik

Bloglovin1

Gratis godis


Skapa flashcards